Met deze houten zonnebrillen van Walnoothout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerven zet jij de trend voor de zomerEbben houten zonnebrillen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als mannen. Door de originele houtstructuur is elke zonnebril uniek. Alle Ebbenhouten zonnebrillen zijn handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere laagjes gekleurd hout in diverse kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand worden geschapen en door de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Walnoothouten zonnebrillen zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende lijnen van het hout. Geen enig model houten zonnebril is gelijk. Brilmontuur van Skateboardhout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de storm, de geur van het jaargetijde en de frisse bries door de haren. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Vervaardigd van stabiel bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer uniek. Een mode die de eerstvolgende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol bevlogenheid en innovatie. Een artikel, waar geen ander product aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. bekijk het hier De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout en hebben gepolariseerde zwarte lenzen. Bovendien zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Volmaakt voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het gemakkelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument fabricage is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en multi-purpose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *